Kérdése van? +36 30 73 73 915 | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Biograd

Biograd na Moru jelentése magyarul "A fehér város a tenger mellett". A városnak lényeges magyar vonatkozása az, hogy itt koronázták meg Könyves Kálmán királyunkat - Tengerfehérváron. A kisvárosnak kb. 5300 lakosa van és  Zadar-tól 30 km-re találjuk  déli irányban a tenger partján egy kis félszigeten, melyet két öböl fog közre, délen a Soline és északon a Bošana. A félsziget előtt két kis sziget található, a Planac és a Szent Katalin (Sv. Katarina).

A város mediterrán jellege számos családot vonz ide nyaralni, mert alapvetően csendes, de azért a belvárosban a kikötőben,  srandokon napközben és éjszaka pezseg az élet. Igazi Riviéra hangulat

Uralkodik a népszerű Drazica és Soline strandokon.

 Az utcákban számos butik és mozgó árus kínálja portékáit.

 A város legnépszerűbb strandja a Drazica strand, amely 10 percnyi sétára van a központtól. A strand kék zászló minősítést kapott, amelyből látszik, hogy víze és a partja tiszta és gondozott. Az aprókavicsos partszakaszú strandon sok sportolási lehetőség várja a turistákat. Aki pedig megéhezik, az lubickolás után megebédelhet valamelyik strandbárban.

Biograd déli határán található Soline strand. Itt szép nagy fenyőfák tövében hosszan elnyúló korszerűen kiépített homokos strandot találunk.  

A Kornati és a Sangulin nevezetű kikötőben mintegy ezer jól felszerelt csónak áll a turisták rendelkezéséer.Nem véletlenül nevezik a várost a hajósok menedékhelynek is.

Az élményhez hozzájárul számtalan sokszínű kulturális és szabadidős program, amelyekkel szeretettel várják a vendégeket. Leginkább a nyári hónapokban szerveznek különféle koncerteket és rendezvényeket.

Apartmanházak

 • 35. Apartmanház

  35. Apartmanház - Biograd35. Apartmanház - BiogradFekvése: Biogradon csendes környezetben, viszont közel egy szép, strandhoz, kb. 100 méter. A központ 400 méter. 3 apartmanház egymás szomszédságában, minden igényt kielégítőek.

   

  Elhelyezés: 6 db apartman van, 2 és 4 fősek - modern, új építésű épületek.

   

  Bővebben

 • 36. Apartmanház

  36. Apartmanház - Biograd36. Apartmanház - BiogradFekvése: Biogradon csendes környezetben, viszont közel egy szép strandhoz, kb. 100 méter. A központ  400 méter. 3 apartmanház egymás szomszédságában, minden igényt kielégítőek.

   

  Elhelyezés: 4 db apartman található a házban, stúdió, 4 fős és 6 fősek.

   

  Bővebben

 • 37. Apartmanház

  37. Apartmanház - Biograd37. Apartmanház - BiogradFekvése: Biogradon csendes környezetben, viszont közel egy szép, strandhoz, kb. 100 méter. A központ 400 méter.

  Elhelyezés: Önálló kis épület a 36.számú apartmanházzal közös udvaron helyezkedik el, 2+1 fő részére.

   

  Bővebben

 • 38. Apartmanház

  38. Apartmanház - Biograd38. Apartmanház - BiogradFekvése: 2 apartmanból álló ház, modern, új építésű, a Cirjak apartmanház szomszédságában, csendes utcában, strand 100 méter.

  Elhelyezés: 1db 4+2 és 1 db 2+2 apartmanban.

   

   

  Bővebben

 

 

Akciós ajánlatok!