Kérdése van? +36 30 73 73 915 | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Horvátországi ApartmanokHorvátországi kínálatunkHorvátországi programok

Rólunk

Nagyné Hegyi CsillaNagyné Hegyi Csilla vagyok és az általunk kedvelt úti céllal Közép-Dalmáciai utazási lehetőségekkel szeretnénk segítséget nyújtani azoknak akik mindezeket felfedeznék.
Utazás szerelmesei vagyunk a férjemmel. Jártunk már sok helyen, sok tengerpartot megismertünk, nagyon tetszett bárhol is jártunk a világon, de mindig is arra vágytunk, hogy oda utazzunk ami elérhető gyorsan és kényelmesen autóval.

Több évvel ezelőtt  amikor mi először megismertük ezt a környéket, nyaralásunk alkalmával olyan megnyugvást találtunk az egész évi fáradtságos munka kipihenésére, hogy visszavágytunk feltöltődni. Kettesben és barátokkal is többször töltöttünk el itt heteket, ők is ugyanazt érezték mint mi. Ahogy a környéket kezdtük felfedezni mindig olyan csodás partokat, öblöket, óvárosokat, vízeséseket láttunk, hogy akár hányszor látogattunk vissza, mindig tudott valami újat nyújtani, ez a mai napig így van.

Sok évig banki területen dolgoztam, ezért szerettem volna a számok világából kiszakadni és olyasvalamit csinálni amiben jól érzem magam. Akkor gondolkodtunk el a férjemmel, hogy legyen ez olyan terület  amiben mindketten részt vehetünk és egyben amit imádunk. Ilyenek egyike az utazás.
Így jutottunk el az utazásszervezéshez, hogy másoknak is segítsünk felfedezni Közép-Dalmáciát.

 

 

Akciós ajánlatok!