Kérdése van? +36 30 73 73 915 | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Amit kínálunk

Közép-Dalmáciai szállásokat, leginkább apartmanokat, de találni Panziót is, ami akár egy nagy busznyi csoportot el tud látni szállással. Mivel szervezünk Magyarországról különböző programokat 4-5 naposakat (történelmi ,- kerékpár ,- bakancs túrát) amit folyamatosan töltünk fel az oldalra.
Legfőbb úti cél az általunk kedvelt helyek, ami Zadar és Sibenik között van, valamint Murter sziget.

Így tudod használni az oldalt:
A főoldalon oldalt ki tudod választani a várost és úgy találod meg az ott kínált apartmanházakat. Azon belül amelyik ház  tetszik a „bővebben” gombra kattintva az apartmanokat találod meg külön lebontásban az adott apartman férőhelye szerint pl: 2+2 fős apartman, stb. a hozzá tartozó képekkel, és  leírással.

Amelyik apartman típus megtetszett, mindegyikhez tartozik egy „apartmanház/kedvencekhez adom” gomb, amire akkor kattints rá, ha szeretnél ajánlatot kérni arra az apartman típusra és  konkrét időpontra. (Így nem kell az oldalt elhagyni, hanem azonnal meg tudod ezt tenni). Innentől mi e-mailben fogunk jelentkezni és a továbbiakban kommunikálni. Telefonon is adunk tájékoztatást. Fontos, hogy egyszerre több kedvencet is megjelölhetsz.

A foglaló a teljes összeg 20-40 %-a, apartmanonként változhat. A foglalón felüli díjat a helyszínen, megérkezéskor a nyaralás megkezdése első napján fizetik.

 

 

Akciós ajánlatok!