Kérdése van? +36 30 73 73 915 | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jezera

Jezera  egy kis halásztelepülés a Sibeniki szigetvilághoz tartozó Murter sziget északkeleti részén található, mely Tisno településnél közúti híddal csatlakozik a szárazföldhöz. Jezera lakói hagyományosan halászattal, olajbogyó termesztéssel és szőlőműveléssel foglalkoztak, az utóbbi időben pedig egyre inkább az idegenforgalomból élnek - a település igen szép fekvése és festői öble ugyanis számos turistát vonz. Szálláslehetőség főként magánházaknál, illetve a Lovisce kempingben kínálkozik. Szolidabb pihenésre vágyó baráti társaságoknak és családosan nyaralóknak egyaránt ajánljuk Jezerát, ahol végigkóstolhatjuk a környék híresen jó halspecialitásait.

Strandjai: Lovisca a kempingnél található mely Tisno és Jezera között van. Lucica strand Jezera helységben van,kavicsos, sziklás, betonozott napozóhely.

Apartmanházak

 • 14. Apartmanház

  14. Apartmanház14. ApartmanházFekvése: Jezera városában a tengertől 100 méterre lévő apartmanház, csendes környezetben, mégis közel a tengerhez, a strandhoz, és a központhoz is.

  Elhelyezés: A házban 4 db 4fős (2 hálószobás) és 2 db fős (1 hálószobás) apartman található.

   

  Bővebben

 • 18. Apartmanház

  18. Apartmanház - Jezera18. Apartmanház - JezeraFekvése:  Jezera városban közvetlenül a tengerparton helyezkedik el az apartmanház, a strandtól 30 méterre.

  Elhelyezés: 5 db apartman van a házban 2 fős, 2+1, 2+2 fősek és 1 db mobil ház az udvarban ami, 2 hálószobás 4 felnőtt részére.

   

   

   

   

  Bővebben

 • 20. Apartmanház

  20. Apartmanház - Jezera20. Apartmanház - JezeraFekvése: Murter szigeten, Jezera legszebb részén közvetlenül a tengerparton, gyönyörű panorámával rendelkező apartmanház , minden apartman terasza a tengerre néz.

  Elhelyezés: 6 db apartman van a házban. 2 , 4, 6 fős apartmanok.

   

  Bővebben

   

 • 104. Apartmanház

  104. Apartmanház - Jezera104. Apartmanház - JezeraFekvése: Jezera kikötőjénél található az apartmanház.

   

  Elhelyezés: 4 db apartman van a házban, 2+2 fős és 2 fős stúdió jellegű apartmanok.

   

   

   

   

  Bővebben

 • 105. Apartmanház

  105. Apartmanház - Jezera105. Apartmanház - JezeraFekvése: Jezera kikötőjénél lévő apartmanház szép környezetben, csendes helyen, kiépített strand közelében (200 m).

  Elhelyezés: Az apartmanházban 2 apartman van, mindkettő 2+2 fős. Teraszról szép kilátás a tengerre.

   

   

  Bővebben

 

 

Akciós ajánlatok!