Kérdése van? +36 30 73 73 915 | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tribunj

Közép-Dalmácia leghíresebb halászfaluja rendkívüli népszerűségét nem csak a kristálytiszta vizű tengerének, hanem a hangulatos óvárosi éttermeinek, valamint a magyar jacht kikötőnek köszönheti. A településra szűk utcácskák jellemzőek. Az ófalu egy kicsiny szigeten fekszik, mely egy kőhíddal érhető el.

 A kb 1300 lelket számláló település Vodicétől 3 km-re fekszik és Sibeniktől 15 km-re. Érdemes mindkét várost meglátogatni pihenése során .

 A halászok minden hétköznap kikötnek az óváros szélén található kikötőben és árulják a frissen fogott zsákmányt, tengeri halakat, fésűs kagylót, fekete kagylót, tintahalat, polipot. Augusztus elején megrendezik a hagyományos szamárfuttató versenyt, halászfesztivált és még számos program várja egész nyáron az idelátogatókat. Strandjai, tengerparti szakaszai változatosak: aprókavicsos, lassan mélyülő, sziklás, árnyékos. Sovlja, Tribunj mellett egy kis, romantikus öbölben elbújt település, melyet  még nem fedeztek fel a túristák, talán pont ezért lehet vonzó a nyüzsgést, zsúfoltságot nem kedvelő nyaralók körében.

Zamalin szabadstrandon lebetonozott fekvőhelyeket találhatunk, de kitűnően kikapcsolódhatunk itt is az árnyékot adó fenyők közelében.

A település legvégén találjuk a kalandos, sziklás, „vad strand”-ot.

Apartmanházak

 • 31. Apartmanház

  31. Apartmanház - Tribunj31. Apartmanház - TribunjFekvése: Tribunj városban egy szép kis öbölnél (Sovja résznél) kb. 400 méterre a tengertől, egy modern, csendes, nyugodt helyen lévő apartmanház, melyben 2 db apartman van.

  Elhelyezés: 3+2 és 2+2 apartmanban.

   

   

  Bővebben

 • 32. Apartmanház

  32. Apartmanház - Tribunj32. Apartmanház - TribunjFekvése: Tribunj városban a strandtól 50-100 méterre lévő apartmanház, nyugodt, zárt, csendes helyen.

  Elhelyezés: 3 db apartman van a házban, 2+ 1 fős és 2 db  4 +1 fős.

   

   

   

  Bővebben

 

 

Akciós ajánlatok!