Kérdése van? +36 30 73 73 915 | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Betina

Betina üdülőfalu, Murter-sziget észak-keleti partján található, amely Tisno településnél híddal van összekötve a szárazfölddel. Šibeniktől 35 km-re, nyugat irányában található.

Betina  történelmi  központja  az Artić-félsziget hegyoldalán  épült fel. Az idők folyamán a település a Zdrače öbölig bővült ki, majd egyesült Murterrel. Ma Murter és Betina között nincsen természetes határ. A településben az Assisi szt.Ferenc plébánia tornyos  temploma dominál, melytől kis utcák egész hálózata vezet le az óvároska központjáig. . Betina modern kikötővel rendelkezik, melynek kapacitása elegendő100 kisebb hajó és jaht szervizelésére és befogadására.
Betina híres a fahajó építésről. Valamikor Betinában sok kis családi hajógyár működött, ezért a hajógyártás hagyományát a mai napig megőrizték.

Betinát a XV. században menekültek alapították, akik a szárazföldről menekülve menedéket kerestek a török elől. A legenda szerint, a település neve,  Betina egy régi kelt szóból „bet“-ből ered,- a jelentése-száj- mely festőiesen ábrázolja a betinai kikötőt, mely mint egy száj alkot természetes öblöt és védi a halászhajókat a  viharos tengertől és a széltől.

Kosirina beach: homokos, kavicsos és sziklás partja van, a szurdokban kemping található, 2 beach bár várja a vendégeket. Ajánljuk gyerekes családoknak, és búvár kedvelőknek.

Plitka Vala strand: Betina helyiségben van, kavicso, homokos és sziklás részt is találunk, a közelben autó-kemping van, étterem, kávézót találunk itt. Gyermekes családoknak is ajánljuk.

Zdrace strand: Városi strand Betinában van, homokos és kavicsos, betonozott napozóhelyekkel, kávézó a strandon. Gyermekeknek is ajánljuk.

Apartmanházak

 • 12. Apartmanház

  12. Apartmanház - Betina12. Apartmanház - BetinaFekvése: Betina városában található az apartman, de Murter városától 200 méterre a Murter központtól 400 méterre helyezkedik el. Betina központja 300 méter. Strand 100 méter. Kedvező fekvése miatt kedvelt apartmanház.

  Elhelyezés: Az apartmanházban 6 db apartman van, 4 db 2+2 fős, és 2 db 4+ 2 fős. Az apartmanok igényesek, modernek, tágasak.

   

  Bővebben

 • 16. Apartmanház

  16. Apartmanház - Betina16. Apartmanház - BetinaFekvése: Murter szigeten Betina városában a strandtól 50 méterre található apartmanház, a központ 300 méter.

  Elhelyezés: Az apartmanházban egy nagy apartman van, 3 baráti pár, vagy több generációs nagy család  számára, (6 fő részére) mivel 3 db hálószoba franciaággyal áll a rendelkezésre, 2 fürdőszobával, egy nagy konyha ebédlőasztallal és nagy nappalival. 2 terasz, egyik a tengerre néz.

  Bővebben

 • 101. Apartmanház

  101. Apartmanház - Betina101. Apartmanház - BetinaFekvése: Betina óvárosában szűk utcák között lévő szép, igényes apartmanház, közvetlenül a tengerparton.

   

  Elhelyezés: 3 db apartman van a házban, 2 fős, 2+1 fős és 2+2 fős apartmanok.

   

   

   

  Bővebben

 • 102. Apartmanház

  102. Apartmanház - Betina102. Apartmanház - BetinaFekvése: Betina óvárosában (szűk utcácskák között) lévő apartmanház.

   

  Elhelyezés: 4 apartman van a házban, mind 2+1 fős. Mindhez tartozik terasz, de nem a tengerre néz. Az épület tetején van egy  közös nagy terasz a vendégeknek kellemes kilátással a tengerre.

   

  Bővebben

 

 

Akciós ajánlatok!