Kérdése van? +36 30 73 73 915 | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pakostane

Pakoštane egy békés kis  dalmát halász falu, amely egy földszoroson terül el két nagy vízfelület - az édes  Vrana–tó és az Adriai-tenger között. A falu tengerpartja előtt három kis sziget található, a közvetlen szomszédságában pedig további kettő.

Pakoštane környékén is számos kirándulási lehetőség adódik. A faluban kis hajókat lehet bérelni melyekkel a szemközti szigetekre, illetve szomszédos öblökbe el lehet hajózni. Szintén a faluból kis hajók indulnak a Kornati Nemzeti Parkba. Ha kocsiba ülünk érdemes megnézi Zadart, Sibeniket, illetve a Krka vízesést. Ha Pakostaneben nyaralunk érdemes a Vrana tó körül sétálnunk egyet illetve ha kerékpár bérlünk, akkor akár az egész tavat is végig tekerhetjük.

Pakoštaneban hatalmas forgatag, elszabadult jókedv jellemzi a Nyári Karnevált, amelyet július közepén rendeznek meg. A karnevál során nem csak a színes jelmezek forgatagát élvezhetjük, hiszen nem lesz hiány semmilyen élvezetből sem, amelyekből nagykanállal meríthetünk, akár végkimerülésig.

Az augusztus hónap folyamán megrendezésre kerülő Lovagi napok során a Pakoštane-i történelem középkori sötét évszázadainak hangulatát keltik ismét életre. A lovagi játékok során korabeli templomos lovagokat, johannita szerzeteseket, török pasát, pápai küldötteket és még sok más középkori jelmezt láthatunk. Kifejezetten ajánlott megtekinteni az ókori épületmaradványokat, a ferkicki romokat.

Strandjai:

Pilatusa strand: Ez Pakostane egészen északi csücskében található. A strand aprókavicsos, néhol homokpadok található. A tenger lassan mélyül.

Buzakovina strand: Ez a strand az általunk a pakostanei homokos strandnak nevezett hely. Pontosan az autós kempingnél található, pontosabban a kemping része. Ahogy az autós kempingek strandjaitól elvárható, ez a strand is jól felszerelt, van bőven gyerekek részére szánt hely, koktélbár és ami a legfontosabb, hogy nagyon lassan elnyúló homokos strand található itt. Kisgyerekeseknek kifejezetten ajánlott hely!

Punta: A Punta strand adottságai is a családos nyaralóknak kedveznek. A partszakasz nagy része homokkal borított,lassan mélyülő partszakasz, de homokos a tengerfenék is. A strand egy része kavicsokkal van felszórva. Ezt a partszakaszt fenyőerdő sáv övezi.

Janice 1: Ez a strand közvetlenül az óváros déli részétől indul. A Janice 1 strand mindjárt Pakoštane központja előtt terül el. A partszakasz egy része betonozott, a többi kavicsos, a tenger vize sekély, az alját pedig puha homok borítja. Gyerekes családok részére is számos lehetőség van.

Janice 2: Akik a strandolást aktív kikapcsolódással szeretnék egybekötni, azok a Janice 2 strandot választhatják. A hosszú kavicsos partszakaszon kisebb, nyugodt öblöket találunk, ahová elmenekülhetünk a zajos tömeg elől. A partszakaszon számos koktélbár található. Bérelhető motorcsónak, Jet-ski, vízibicikli

Apartmanházak

 • 34. Apartmanház

  34. Apartmanház - Pakostane34. Apartmanház - PakostaneFekvése: Pakostane üdülőfaluban, szép környezetben, közel a tengerhez helyezkedik el az apartmanház.  300 méterre egy homokos strandtól.

  Elhelyezés: 4 és 5 fős apartmanban.

   

   

  Bővebben

 • 39. Apartmanház

  39. Apartmanház - Pakostane39. Apartmanház - PakostaneFekvése: Kellemes, nyugodt környezetben 200-300 méterre a tengertől.

   

  Elhelyezés: 2db 2+1 fős, 2db 5 fős és 2 db 4 fős apartmanban.

   

   

   

  Bővebben

 • 40. Apartmanház

  40. Apartmanház - Pakostane40. Apartmanház - PakostaneFekvése: Kellemes, nyugodt környezetben 200-300 méterre a tengertől.

   

  Elhelyezés: 4 és 5 fős apartmanokban.

   

   

   

   

  Bővebben

 • 41. Apartmanház

  41. Apartmanház - Pakostane41. Apartmanház - PakostaneFekvése: Kellemes, nyugodt környezetben 200-300 méterre a tengertől.

   

  Elhelyezés: 4, 6 és 8 fős apartmanok találhatóak a házban, mindegyik nagy terasszal.

   

   

  Bővebben

 • 42. Apartmanház

  42. Apartmanház - Pakostane42. Apartmanház - PakostaneFekvése: Csendes, nyugodt, zárt nagy udvarral rendelkező apartmanház. Szép kerti grill és konyha tartozik a házhoz.

  Elhelyezés: A földszinten van egy 2+1 fős apartman, míg az emeleten 2 db stúdió apartman.

   

   

  Bővebben

 • 111. Apartmanház

  111. Apartmanház - Pakostane111. Apartmanház - PakostaneFekvése: Az Apartmanház Pakostane legszebb részén fekszik. Csendes, nyugodt környéken, egy nagy parkban 50 méterre a tengerparttól. A központtól 100 méterre.

  Elhelyezés: A házban 10 apartman van. Mind hasonló berendezésű, nagy terasszal.

   

   

   

  Bővebben

 • 112. Apartmanház

  112. Apartmanház - Pakostane112. Apartmanház - PakostaneFekvése: Pakostanéban található az apartmanház.

   

  Elhelyezés: 7 db apartman van a házban.

   

   

   

   

  Bővebben

 

 

Akciós ajánlatok!